Info Ikon

Noe av innholdet i denne artikkelen er utdatert. Det er ikke lenger mulig å lage fakturaer i app. Vi anbefaler deg å prøve vårt superenkle fakturaprogram på nett fra 99 kr/mnd. Prøv gratis i 30 dager.

På under ett år har over 5.000 Norske bedrifter begynt å sende faktura i Centiga. Blant årsakene til at stadig flere velger å flytte over regnskap og fakturering til nettopp oss er at systemet er helt gratis, med egen fakturaapp.

For å sende fakturaer i app, trenger du kun en bedrift og en Centiga-konto. Du kan opprette en konto i vårt gratis økonomisystem for små bedrifter her:

Prøv gratis

Lage faktura gratis

Etter at du har opprettet en konto i Centiga, er du klar til å sende din første gratis faktura.

Du kan både bruke Centiga på nett og i app – fakturering er helt kostnadsfritt uansett hvor du velger å gjøre det. Appen kan lastes ned i App Store eller Google Play.

I tillegg til å fungere som et fakturaprogram på mobil, kan appen brukes til å holde oversikt over bedriftens økonomi. Du kan blant annet følge med på om fakturaer er betalt i tide og holde oversikt over kunder.

Les også: Hvordan legge til fakturagebyr

Slik laster du ned appen

Centiga appen kan du enkelt laste ned både på iPhone og Android.

Gratis fakturaprogram – med autopilot!

Dersom du fakturerer en kunde jevnlig, for eksempel hver måned, så kan du legge faste faktura til automatisk utsendelse. Da vil kunden få faktura fra deg jevnlig, uten at du trenger å lage en ny faktura hver gang.

Du finner tjenesten i appen, under abonnementsfakturering og er helt gratis. Annen gratisfunksjonalitet er EHF-fakturering, Altinn-integrasjon og Fakturasalg.

5 grunner til Centiga sitt regnskapsprogram

Få pengene raskt på konto

Hvis du ønsker å få pengene raskt på konto, kan du aktivere automatisk betalingsoppfølging. Da vil kunder som ikke betaler i tide automatisk få en betalingspåminnelse.

Dersom du ønsker å få pengene på konto innen 24 timer, kan du også selge fakturaen din. Dette er en tjeneste Svea Finans tilbyr.  Da får du utbetalt 98 prosent av fakturabeløpet innen det første døgnet, og etter at kunden har betalt fakturaen vil du få det resterende beløpet på konto.

Dette kan du gjøre i appen

I tillegg til å sende faktura kan du også gjøre dette i Centiga-appen:

  • Ha oversikt over kunder
  • Bytte mellom ulike selskaper
  • Enkel innlogging med Face ID eller kode

Se hvordan du enkelt lager faktura i Centiga her:

Prøv gratis

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis