Penger på konto innen 24 timer

Når du selger en faktura, trenger du ikke vente på betaling fra kunden. Isteden vil en bank ta over kravet og overføre penger umiddelbart. De vil også ta seg av betalingsoppfølgingen.

Selg din første faktura →
Fakturasalg i Centiga aktiveres ved å trykke på knappen "selg faktura".

1. Opprett faktura

I Centiga kan du lage så mange gratis faktura du ønsker. Å lage en faktura tar kun 2 minutter. Du kan sende som PDF eller EHF.

2. Trykk «Superraskt oppgjør»

Noen ganger trenger man penger raskt. Da kan det være smart å benytte seg av fakturasalg. Trykk «Superraskt oppgjør» og få et tilbud på få sekunder.

3. Få penger på konto innen 24 timer

Med penger på konto bedriften likviditet til å ta på seg nye oppdrag.

Salg av faktura = bedre likviditet

Med tjenesten fakturasalg får bedrifter mulighet til å redusere betalingstiden på tjenester de har levert

Frigjør tid

Vi tar oss av tidkrevende betalingsoppfølging.

Få raskt betalt

Du får pengene på konto dagen etter fakturaen er solgt.

Bedre likviditet

Gi bedriften et litt friere økonomisk handlingsrom.

Kom i gang nå

Hvem passer fakturasalg for?

Fakturasalg er en tjeneste som passer de fleste. Tjenesten er gratis til man velger å selge en én eller flere faktura. Bedrifter med kunder som krever lang kredittid og virksomheter som sliter med å få lån hos banken trives spesielt godt med tjenesten.

Kom i gang med Centiga
Person som signerer avtale om fakturasalg.

Allerede Centiga-kunde?

Opprett en avtale!

Når du skal opprette en faktura, trykk på «Superraskt oppgjør». Centiga vil da ta deg videre til et søknadsskjema – aksepter dette og trykk «bli kunde». Her kan du signere med BankID – og vipps!

Du er klar til å selge fin første faktura.

Bli kunde

Ofte stilte spørsmål

Dersom du selger en faktura vil du motta inntil 97 prosent av fakturasummen. Dersom fakturaen er på 50.000 kroner, tilsvarer det 250 kroner. Når du skal selge en faktura vil systemet automatisk fortelle hvor mye det vil koste bedriften din.

Det er ikke anbefalt å selge faktura etter at den er forfalt. Det skyldes at fordringer er ferskvare – man må håndtere innfordringsprosessen så raskt som mulig. Jo lenger du venter med å selge fakturaen, desto mindre får du betalt.

Det er helt gratis å aktivere tjenesten fakturasalg. Når du skal selge en faktura, vil banken komme med et forslag til hvor mye du kan motta etter 24 timer basert på en analyse av betalingstid og risiko. Klikk her for mer informasjon om hvordan fakturasalg fungerer.

Gjør som over 10.000 Norske bedrifter…

Prøv gratis