Bruk mindre tid på betalingsoppfølging

Noen ganger blir ikke fakturaene du sender betalt i tide. Da kan være greit å ha aktivert tjenesten Fakturaoppfølging. Vi sørger for at kunder som ikke betaler i tide får påminnelse pr. SMS, slik at pengene kommer raskere på konto. Dersom regningen ikke betales går saken til inkasso.

Aktiver Betalingsoppfølging i Centiga →
Kvinner med betalingsoppfølging i Centiga.

1. Du lager en faktura som ikke betales i tide

Noen ganger hender det at faktura ikke blir betalt i tide. Det påvirker likviditeten i virksomheten og er penger du vil ha på konto i tide.

2. Det sendes en betalingspåminnelse til kunde pr. SMS

Vi sørger for at kunden blir informert om at den har en regning som ikke er betalt i tide og oppfordrer den til å betale så raskt som mulig.

3. Du får pengene dine / saken går videre til inkasso

Som oftest kommer pengene til slutt – kunden har glemt å gjøre opp for seg! Når det ikke skjer, går saken videre i saksgangen for inkasso.

Få raskere betalt med automatisk purring

Med automatisk betalingsoppfølging bruker bedriften mindre tid på administrativt arbeid og får pengene raskere på konto

Redusert risiko for tap

Kundefordringer er ferskvare som må behandles raskt. Med fakturaoppfølging reduserer du sjansen for tap.

Profesjonell oppfølging

Kunder setter pris på å bli fulgt opp på en ryddig og profesjonell måte. Det legger vi til rette for.

Bedre likviditet

Når pengene kommer raskere på konto, frigjør bedriften kapital til å dekke kostnader og investeringer.

Aktiver tjenesten i Centiga nå

Hvem passer tjenesten for?

Med banken koblet til Centiga slipper man å logge inn i nettbanken for å betale regninger og lønn. Betalingsstatus på sendte faktura oppdateres også i sanntid. Dermed passer tjenesten godt for virksomheter som sender faktura og ønsker å spare tid på administrativt arbeid.

Kom i gang med bank i system nå
Kvinne som aktiverer betalingsoppfølging med gratis purring og inkasso.

Gratis betalingsoppfølging

Spar tid og penger

I Centiga kan du sende faktura og føre regnskap helt kostnadsfritt. Med tjenesten Fakturaoppfølging får kundene dine automatisk purring når regninger ikke blir betalt i tide. Tjenesten leveres i samarbeid med Intunor Finance og er helt kostnadsfri.

Aktiver tjenesten

Ofte stilte spørsmål

Dersom kunder ikke gjør opp for seg, taper bedriften din fort penger. Jo lenger tid det tar før kunden betaler, desto vanskeligere er det å få pengene inn. Derfor er det viktig at man er raskt ute med å sende betalingspåminnelser og purringer. Det gjør Centiga automatisk for deg med tjenesten Fakturaoppfølging aktivert. Om kunden ikke responderer vil saken gå til inkasso. Klikk her for å lese mer om saksgangen for inkasso i Altinn.

Merk at tjenesten fungerer best dersom du har Centiga koblet til banken, slik at systemer automatisk fanger opp om fakturaen er betalt eller ikke. Dersom du ikke har aktivert bankintegrasjonen er det viktig at du løpende registrerer betalingsstatus på sendte faktura.

LES OGSÅ: Slik håndterer du utestående fordringer

Betalingsoppfølging er helt gratis i Centiga. Vi tjener penger på eventuelle renter og salærer mot kunder som ikke betaler i tide. Betalingspåminnelser er naturligvis helt kostnadsfritt for begge parter.

Med betalingsoppfølging i Centiga bruker du mindre tid på manuelt arbeid. Intunor Finance følger opp fordringene på en profesjonell og ryddig måte, slik at du får raskere betalt og kan bruke tid på det du er god på.

Gjør som over 5.000 Norske bedrifter…

Opprett konto – det er gratis!