ERP (Enterprise ressursplanlegging) er et viktig aspekt av alle virksomheter. For små- og mellomstore bedrifter bidrar ERP til å overvåke, lagre og integrere data fra forskjellige forretningskilder og avdelinger.

ERP verktøy

ERP er et programvaresystem som brukes til å administrere forretningsprosesser som kjøp, lønnsprosess eller regnskap med tilgjengelige fremgangsmåter.

I et ERP-system har du alle disse forskjellige funksjonene i ett og samme system. Tidligere jobbet de ulike funksjonene separat og kunne ikke samhandle med hverandre.

Når du har alt i samme system går prosessene mye raskere og det er enklere å få oversikt over ulike deler av virksomheten.

Du kan lese mer om hvordan Centiga er gratis her

ERP-system eksempel

Centiga er et komplett og fleksibelt ERP-system. Med ERP-systemet til Centiga dekkes de viktigste behovene for små- og mellomstore bedrifter.

I Centiga har du kontroll over kunder og leverandører, lønn og regnskap. Du kan lage og sende faktura i alle format med kun noen få tastetrykk.

Først et lite tips: Send faktura og lagre kvitteringer i et gratis regnskapsprogram. I Centiga får du god hjelp og veiledning når du skal føre ditt første regnskap.

Kom igang med Centiga nå

5 fordeler med et ERP-system

Centiga er Norges første gratis ERP-system og er skreddersydd for små- og mellomstore bedrifter. Systemet er skybasert, og sikrer derfor at du har tilgang til økonomien din hvor og når du vil.

Dette får du i ERP-systemet Centiga:

  1. Innkjøp og utlegg
  2. Lønnssystem
  3. Oversikt over resultater med ulike rapporter
  4. Ubegrenset antall faktura
  5. Oversikt over regnskapet

Centiga hjelper deg med å effektivisere driften av virksomheten og gir deg god oversikt over resultater.

ERP-system liste

Det finnes mange ulike ERP-systemer på det norske markedet. Noen er tilpasset små- og mellomstore bedrifter, mens andre passer bedre til større selskaper. De aller fleste ERP-systemer koster penger, men det finnes også noen som er gratis.

Centiga er det eneste skybaserte ERP-systemet som ikke tar betalt for noen av grunn funksjonene.

Les også: Slik skriver du forretningsplan

Infographic om 5 grunner til å velge Centiga regnskapsprogram og fakturaprogram

Gratis ERP-system

I Centiga får du enkelt oversikt over resultatene til virksomheten med pene rapporter, helt gratis. Du bestemmer selv hva du vil se og for hvilken periode du ønsker å fokusere på.

ERP-systemet gir deg god oversikt over regnskapet, og saldo i banken er alltid synlig i dashboardet. I tillegg lir betalte faktura automatisk bokført og matchet i bankavstemming, og når du betaler lønn blir det automatisk satt inn penger på skattetrekkskonto.

Du kan også koble Centiga til banken for å unngå unødig dobbeltarbeid og få bedre oversikt over virksomheten. Med bankintegrasjon får du enkel betaling, der betalinger, inkludert lønn betales og bokføres i en operasjon.

Centiga matcher transaksjoner i banken med føringer i regnskapet, og du får bedre oversikt med sanntid bankdata i dashboardet.

Få ditt gratis ERP-system

Ofte stilte spørsmål

Målet med ERP er å effektivisere driften og håndtere virksomhetens informasjon og tilfredsstille behov og styring for administrasjon

CRM omfatter deler av kundeopplevelsen og jobber for å produsere større salgsvolum, mens ERP fokuserer på å redusere overhead og kutte kostnader.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis