Info Ikon

Innholdet i artikkelen er utdatert. Regnskap er ikke tilgjengelig i gratisversjonen av Centiga. Standard-pakken koster 99 kr/mnd. Prøv gratis i 30 dager.

Et gratis økonomisystem

Centiga er Norges første gratis faktura- og regnskapsprogram. Her forvaltet over 4.000 Norske bedrifter økonomien, uten å betale månedsavgift eller unødige transaksjonskostnader.

Forretningsmodellen er enkel:

– Vi satser på at kundene etter hvert blir så fornøyde at de kjøper tilleggstjenester. Blant annet tilbyr vi regnskapshjelp for 199 kroner i måneden. Da får man ubegrenset veiledning fra en autorisert regnskapsfører i chat, sier daglig leder Anders Skjetne

Regnskap og fakturering er altså gratis. Det skal det alltid være.

– Dagens systemer tar seg grovt betalt med høye systemavgifter og klikkpriser inne i systemet. Det ønsker vi å gjøre noe med.

Prøv gratis

Litt om Centiga

Centiga er et enkelt regnskapsprogram med et smart AI som tolker kvitteringer og gir deg forslag til hvordan bilag skal bokføres.

Vi skiller oss fra andre regnskapssystemer ved at:

  • Du får en kvitteringsapp som sender kostnader rett inn i regnskapet

  • Systemet er blant Norges rimeligste

  • Kurs og chatsupport er helt gratis

Kom i gang

Kundene: 4,7 av 5 mulig stjerner

Centiga har på kort tid blitt favoritten til små og mellomstore bedrifter. I Google gir brukerne systemet 4,6 av 5 mulige stjerner.

– Vi opplever at mange selvstendig næringsdrivende flytter regnskap og fakturering til oss fordi dem er lei av å betale månedsavgifter på systemer som i tillegg tar betalt pr. faktura man sender og registrerer i regnskapet, sier Skjetne.

– Hos oss derimot får de fleste dekket behovene uten å betale noen ting. I snitt sparer bedriftene 75 prosent på å flytte regnskapet til Centiga fra markedets ledende systemer.

Systemet hadde nylig en ringerunde blant nye kunder. Resultatet ble en serie av historier om fornøyde brukere som anbefaler systemet videre.

Les mer om systemet

5 grunner til å velge Centiga

Stjeler markedsandeler i tøft marked

Centiga er i stor vekst i Norge. På åtte måneder har systemet fått over 4.000 Norske bedriftskunder. Ny funksjonalitet lanseres på løpende bånd, og snart ønsker virksomheten å ta markedsandeler i utlandet.

– Veksten i antall brukere og gode tilbakemeldinger tyder på at at kundene er fornøyde. Dog er ikke vi fornøyd. Vi skal sørge for at Centiga blir enda bedre, mer intuitivt og med helt ny funksjonalitet ingen andre systemer kan skilte med.

Prøv gratis

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis