Kjører du lønn i Huldt og Lillevik og er på jakt etter et alternativt system? 🤔

Vi hjelper deg gjerne i gang med Centiga Lønn. Det er et enkelt og rimelig lønnssystem på nett for små og mellomstore bedrifter.

Å flytte lønnskjøringen til Centiga lønn er enkelt. Bankintegrasjon settes opp på få minutter og Altinn tilkobles med få tastetrykk. Regnskapet kan også gjøres i Centiga – vi er faktisk Norges rimeligste økonomisystem, ifølge Regnskap Norge.

Prøv gratis

Vil du ha mer informasjon? Få gratis demo

Enkelt å bli kunde 👍

I Centiga har vi laget en enkel prosess for å flytte ansatte og annen lønnsinformasjon fra Huldt og Lillevik. Alle partnere får en dedikert kunderådgiver og oppsett av systemet tar kort tid.

Slik gjør vi det enkelt å flytte lønnskjøringen til Centiga:

• Import av ansatte: Du kan enkelt flytte ansattinformasjon fra ditt tidligere lønnssystem.

• Raskt bankoppsett: Vår bankintegrasjon superenkel å sette opp. Autentiser virksomheten med BankID, knytt Centiga til banken – og vipps! Du er klar til å betale lønn fra systemet.

• Effektiv lønnskjøring: Klikk deg gjennom en enkel veileder. Lønnsslipper, betalinger, regnskapsførsel og innsending av A-melding håndteres automatisk.

Visste du at? Over 9.000 norske bedrifter har flyttet regnskapet til Centiga.

Funksjonsrikt og alltid tilgjengelig💚

Centiga er laget av regnskapsførere for regnskapsførere. Vi har laget et enkelt og kraftig lønnssystem, med en lav og forutsigbar pris.

Derfor flytter regnskapsførere lønn til Centiga:

  1. Jobb i skyen: Du jobber på nett og trenger ikke tenke på rutinemessige oppdateringer. Vi sørger for at alle prosesser er i henhold til gjeldende lover og regler.
  2. Bred funksjonalitet: Vi støtter både fastlønn og timeslønn, og har alltid oppdaterte satser. A-melding sendes inn automatisk og du kan betale lønn direkte fra løsningen.
  3. Lønn fra 12 kr/ansatt: Selv om vi hjelper deg å automatisere lønnsprosessen, vil vi at du skal tjene på merverdien det skaper. Derfor kan du kjøre lønn fra 12 kr per ansatt.

SE OGSÅ: 5 grunner til at Centiga er det beste lønnssystemet

Norges rimeligste økonomisystem

I 2021 gjennomførte Regnskap en priskartlegging av Norges ledende økonomisystemer. Her ble Centiga kåret til Norges rimeligste økonomisystem.

Ved å bruke lønnsmodulen i kombinasjons med regnskapsmodulen får du full uttelling av automatikken i systemet. Lønn utbetales direkte fra systemet. Skatt, AGA og A-melding håndteres går på autopilot, og bokføring skjer automatisk.

Vi skiller oss fra andre regnskapssystemer ved at:

  • Fakturering, bilagsføring og KID er gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn, fakturasalg og direkte betaling

Skreddersydde løsninger for regnskapsførere

Mange regnskapsførere kjører lønn for flere bedrifter. Dermed er det viktig at man har tilgang til en ryddig klientoversikt. I Centiga får alle regnskapsførere tilgang til sin egen klientoversikt hvor man kan logge inn og ut av virksomhetens kunder.

Det er enkelt å kjøre lønn i Centiga. Oppsett tar kort tid og tilkobling mot bank og Altinn var overraskende enkelt. Anbefales.

Morten Skurdal, Digitive AS

Her får du en kort introduksjon til Centiga Lønn:

Vil du kjøre lønn i Centiga? Prøv gratis i 30 dager, og dra nytte av fordelene ved et lønnsprogram fylt med automatikk og smarte løsninger.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis