Enten det er din første lønnsutbetaling fra eget AS, eller lønnskjøring for nyansatte i enkeltpersonforetak, er det viktig at lønnssystemet spiller på lag med bedriften.

I Centiga sitt lønnssystem kan du selv kjøre lønn til ansatte. Systemet er laget slik at du slipper å bruke tid på manuelle arbeidsoppgaver og gjør hele jobben for deg i ett og samme tastetrykk 🚀

Prøv Centiga gratis

Her er fem grunner til at Centiga er det beste lønnssystemet for din bedrift:

1. Centiga er enkelt å bruke

Ettersom lønn kun kjøres én gang i måneden, er det viktig at lønnssystemet er så enkelt at du forstår hvordan du skal bruke det fra gang til gang. I Centiga gjør vi lønnskjøringen enkel ved at du trykker deg igjennom en stegvis veileder. Systemet krever ingen forhåndskunnskaper og alle nye bruker får gratis videoopplæring når de oppretter en konto.

Les mer om hvordan du bytter lønnssystem

2. Full lønnskjøring i ett tastetrykk

Utsendelse av lønnsslipper, levere A-melding, utbetaling av lønn og regnskapsføring – lønnskjøring er en omfattende prosess. I Centiga sitt lønnssystem blir alle oppgavene gjort for deg når du trykker på «kjør lønn». Og det beste av alt: Så lenge du har tilgang på internett, er alltid lønnssystemet ditt tilgjengelig. Vi tar oss av vedlikehold og oppdateringer.

Her får du en kort introduksjon til Centiga Lønn:

3. Fast og forutsigbar pris

Lønn er den største kostnaden for de fleste norske bedrifter. Derfor trenger vi ikke flere dyre lønnssystemer som gjør lønnskjøringen enda dyrere. I Centiga Lønn har vi en fast lav pris, uten skjulte merkostnader. For bedrifter med inntil 5 ansatte, koster systemer kun 99 kr/mnd. Vi tar ikke ekstra betalt per ansatt eller per lønnskjøring. For bedrifter med inntil 15 eller 30 ansatte, koster systemet 199 eller 349 kr. Faktisk er vi kåret til Norges rimeligste regnskapsprogram.

4. Gratis support og opplæring

Centiga har en mengde opplæringsressurser på hvordan man kjører lønn i systemet. Vi holder kurs flere ganger i måneden og har et bibliotek av hjelpevideoer som viser deg hvordan du løse de mest normale oppgavene. Hvis du har spørsmål til hvor du finner spesielle funksjoner, kan du ta kontakt med vårt kundeservice-team, som er inkludert i prisen for alle lønnskunder.

Det er enkelt å kjøre lønn i Centiga. Oppsett tar kort tid og tilkobling mot bank og Altinn var overraskende enkelt. Anbefales.

Morten Skurdal, Digitive AS

5. Enkelt å samarbeide

I Centiga er det superenkelt å samarbeide med kolleger, regnskapsfører eller revisor. Det koster ingenting å dele tilganger med andre og du hvis du ikke har regnskapsfører, kan du enkelt finne en regnskapsfører som bruker Centiga på våre nettsider.

Vil du kjøre lønn i Centiga? Prøv vårt lønnssystem gratis i 30 dager, og dra nytte av fordelene ved et lønnsprogram proppfullt av automatikk og smarte løsninger.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis