Nordheim Digital leverer rådgivning i skjæringspunktet mellom IT og juss. Daglig leder i selskapet, Leif Arne Rones, ønsker å være en god og pålitelig rådgiver på et høyt forretningsmessig nivå for IT-ledere og innkjøpere.

– Mitt mål er å levere tjenester av høy kvalitet og bruke minst mulig tid på administrasjon. Derfor er det viktig at økonomisystemet mitt er enkelt i bruk og gir meg oversikten jeg trenger.

– For meg fungerer Centiga fortreffelig. Her er det enkelt å lage fakturaer og hente ut rapportene jeg trenger for å følge med på virksomhetens økonomiske utvikling.

Enkelt å bli kunde – enkelt å bruke!

Rones er spesielt imponert over systemets enkle registreringsprosess. Den er lite komplisert, og tar kun få minutter, forteller han.

– Med Centiga tar det få minutter å få sitt eget faktura- og regnskapsprogram. Du skriver inn et par opplysninger om bedriften og velger tjenestene du trenger, også er du klar til å sende din første gratis faktura.

– Det var ikke noe bryderi å komme i gang.

Få ditt gratis faktura- og regnskapsprogram

Litt om Centiga

Centiga er Norges første gratis faktura og regnskapsprogram. Systemet er enkelt å bruke og skiller seg fra andre regnskapsprogrammer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Kom i gang

Alle funksjoner på ett sted

Nordheim Digital bruker både faktura- og regnskapsløsningen til Centiga, og har vært innom flere av funksjonene som systemet tilbyr.

– Jeg har prøvd alt fra å sende faktura på EHF til bankintegrasjonen og rapportering til det offentlige, som MVA, sier Rones.

– Jeg liker at økonomisystemet dekker alle de store behovene på en plass, slik at alt henger sammen. I tillegg har det en enkel struktur, slik at jeg også, som en ukyndig i regnskap, enkelt kan føre det selv, sier Rones.

Nordheim Digital holder foredrag.

RÅDGIVER: Rones ønsker å levere god rådgivning i skjæringspunktet mellom IT og juss

Alltid tilgjengelig uansett hvor du er

Den daglige lederen setter pris på at økonomisystemet er online og alltid tilgjengelig. Nå kan han fakturere kunder og ha oversikt over økonomien uansett hvor han er.

– Hvis jeg skal sjekke opp noe er det enkelt for meg å åpne Centiga. Jeg kan sjekke det opp på minuttet, uten at jeg trenger å tenke og grue meg for det, forteller Rones.

Nordheim Digital har spart mye tid med å bruke et nettbasert økonomisystem.

– Det er veldig deilig å slippe å bruke Excel-ark for å føre regnskapet. Jeg sparer mye tid på å bruke et økonomisystem der alt er integrert og på samme plass, sier Rones.

Har du lyst til å prøve Centiga? Opprett en gratis konto og lag faktura på 2 minutter.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis