– Det er imponerende hvor enkelt det var å koble banken og Altinn til Centiga, sier styreleder Morten Skurdal.

Hjelper bedrifter til suksess

Digitive er et teknologiutviklingsselskap som skaper digitale tjenesteplattformer som skal effektivisere og forbedre kundereisen.

– Vi holder til i Moss og startet opp i høst. Pr nå er vi fem medarbeidere, men vi ønsker å vokse videre og fortsette å rekruttere ansatte for å få flere ressurser i selskapet, sier Skurdal.

Skurdal selv har ansvaret for økonomien i selskapet, og bistår på ulike prosjekter.

Teknologiselskapet jobber med alt fra å utvikle apper til interne systemer for kundene sine.

– En av våre største styrker er å finne løsninger som møter brukerens behov, å utnytte teknologiske muligheter og som er lønnsomme, forteller styrelederen.

– Vi jobber hver dag mot vår filosofi, nemlig at god teknologi ikke merkes – den bare fungerer, sier Skurdal.

Digitive jobber med å utvikle apper og interne systemer

SUKSESS FOR KUNDENE: Digitive jobber med alt fra å utvikle apper til interne systemer for kundene sine.

Trengte et enkelt lønnssystem

Da teknologiselskapet startet opp i høst og etter hvert fikk flere ansatte, fant de ut at det kunne vært lurt med et lønnsprogram, der de enkelt kunne kjøre lønn til alle ansatte. Valget falt da på Centiga.

– Jeg hadde ikke hørt om Centiga før, men jeg kom over systemet ved å bare google lønnssystemer, forteller Skurdal.

Med en del erfaring fra andre ERP- og lønnssystemer, visste Skurdal hva han skulle se etter og hvilke løsninger han ønsket at et lønnssystem skulle ha.

– Vi lette ikke lenge etter et lønnsprogram, og det var en kort prosess å bestemme seg for Centiga. Vi ønsket et web-basert system og Centiga hadde alle funksjonene vi så etter, sier styrelederen.

Med lønnsmodulen til Centiga får du hele økonomien samlet på ett sted. Når lønnen blir betalt, sørger systemet for at betalingen blir automatisk bokført i regnskapet.

– Det var imponerende lett å koble Centiga til banken. Det samme gjelder også koblingen mot Altinn, så det funket veldig bra, sier Skurdal.

– Det var veldig enkelt å komme i gang med systemet, og jeg brukte bare en time på å sette det opp og få lagt inn all informasjon. Alle systemer må jo settes opp, så det er en jobb som må gjøres uansett hvilken leverandør man velger, forteller styrelederen.

Litt om Centiga

Centiga er Norges første gratis faktura og regnskapsprogram. Systemet er enkelt å bruke og skiller seg fra andre regnskapsprogrammer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Kom i gang

Ikke vits å betale dyre penger

– Det er ikke verdt prisen å betale ti ganger mer for å få et av de største systemene på markedet for et firma på vår størrelse, sier styrelederen.

Den første måneden etter at Digitive hadde startet opp, kjørte Skurdal lønn til sine ansatte direkte i Altinn. Men så opprettet han konto i Centiga, og har siden kjørt lønn i systemet.

Centiga er sømløst integrert med Altinn, og du kan dermed utbetale lønn direkte i systemet på få minutter.

­– Det fungerte veldig bra å kjøre lønn i Centiga. Det er veldig lett og gikk fint å sette det opp første gangen. Jeg sendte også inn A-melding direkte fra Centiga, uten noen problemer, forteller Skurdal.

Styrelederen vil absolutt anbefale lønnssystemet videre til andre små bedrifter, og har faktisk allerede gjort det også.

– Jeg har allerede anbefalt Centiga videre til andre jeg har snakket med som så etter lønnssystem, forteller Skurdal.

Har du lyst til å prøve Centiga? Opprett en gratis konto og kjør lønn på 2 minutter.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis