Knut Erik Jahr er daglig leder i Revisorforum 1 i Asker. Han driver mest med revisjon, men tar også oppdrag innen regnskap. Selv om han er eneste person i selskapet så jobber han ikke alene. Jahr sitter nemlig i et kontorfellesskap sammen med 30 andre revisorer og regnskapsførere.

– Det er fint å kunne sitte sammen med andre og være en del av et faglig miljø, sier Jahr.

Jahr ønsker å levere så gode tjenester som mulig til kundene sine. Han tilbyr tjenester som konsulent, men også mer omfattende arbeid.

Har prøvd flere forskjellige økonomisystemer

Jahr har prøvd ulike økonomisystemer tidligere, og har også jobbet i de systemene som kundene hans bruker.

– Jeg har prøvd både skybaserte økonomisystemer og systemer som ikke bruker skyen. Hva man velger kommer an på hvor stort behov man har, forteller Jahr.

Revisorforum 1 sender både faktura og fører regnskapet sitt i Centiga. I tillegg ønsker de å ta i bruk flere funksjoner etter hvert.

– Jeg har veldig lyst til å prøve ut lønn og bankintegrasjon hos dere etter hvert, sier Jahr.

Knut Erik Jahr sparer penger med nytt økonomisystem

FAGLIG MILJØ: Jahr jobber i et kontorlandskap og er en del av et faglig miljø

Ville flytte økonomien over til skyen

Jahr ønsket å flytte økonomien sin over til skyen og hadde sett en del markedsføring fra Centiga. Det var også en fordel at det nye systemet hadde en hyggelig prisstruktur.

– Jeg ønsket å prøve noe nytt og rimeligere enn det jeg hadde. I tillegg har Centiga veldig god support og det er gratis, sier Jahr.

Da Revisorforum 1 skulle bytte økonomisystem var det viktig for dem at det nye systemet hadde god funksjonalitet og oversikt.

– Det var viktig for oss at det var et skybasert system, der det er enkelt å fakturere og føre regnskapet. I tillegg er det en stor fordel at man kan få ut ulike rapporter for den perioden du selv ønsker, som viser resultatet for bedriften, med salg og kostnader, forteller Jahr.

Litt om Centiga

Centiga er Norges første gratis faktura og regnskapsprogram. Systemet er enkelt å bruke og skiller seg fra andre regnskapsprogrammer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Kom i gang

Anbefaler systemet videre

Den daglige lederen synes registreringsprosessen gikk fint, og han kom raskt inn i systemet.

– Med en gang du har fått lagt inn kundelisten så er du à jour og klar til å starte å fakturere eller føre regnskap. Det er fort gjort å starte opp, sier Jahr.

– Jeg synes det er veldig enkelt å sende faktura i Centiga, selv om noen kunder ønsker faktura på EHF, og andre på epost er det veldig enkelt å sende faktura i Centiga. Det er bare å trykke på knappen med EHF eller epost også blir fakturaen sendt med en gang, sier Jahr.

Har du lyst til å prøve Centiga? Opprett en gratis konto og lag faktura på 2 minutter.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis