Løvik gjorde hobbyen om til business ved å selge Tupperware og hundemat i den lille byen Sauda på Sør-Vestlandet.

– Jeg er veldig glad i dyr, og siden vi ikke har noen dyrebutikk i Sauda så bestemte jeg meg for å selge det selv, sier Løvik.

Bidrar til at folk møtes

Det siste året har det ikke blitt så mange Tupperware-fester på grunn av pandemien. Men salget av hundemat har gått bra for Saudaværingen.

–Jeg synes det er kjekt å holde på med noe og å være sosial. Da passet det perfekt å bli konsulent for Tupperware, hvor jeg kan bidra til at folk møtes og gjør noe hyggelig sammen, forteller Løvik

Løvik er en travel dame og har 100 prosent stilling i en vanlig jobb ved siden av enkeltpersonforetaket.

Løvik er konsulent for Tupperware og liker å bidra til at folk møtes

TUPPERWARE PARTY: Løvik er konsulent for Tupperware og liker å bidra til at folk møtes

Ønsket et enklere og rimeligere økonomisystem

Da det gamle økonomisystemet hadde en maksgrense for hvor mange fakturaer man kunne sende i året, valgte Løvik å bytte til et enklere og rimeligere økonomisystem.

– Jeg kom over Centiga via en annonse på Facebook og syntes det så kjempeflott ut, spesielt for oss små enkeltpersonforetak som ikke ønsker å bruke så mye penger eller tid på regnskap og økonomi, sier Løvik.

Saudaværingen har brukt det nye økonomisystemet i snart ett år og synes det er enkelt å bruke.

– Jeg er velig fornøyd med Centiga, her er alt gratis og jeg har alt jeg trenger på ett sted, forteller Løvik.

Litt om Centiga

Centiga er Norges første gratis faktura og regnskapsprogram. Systemet er enkelt å bruke og skiller seg fra andre regnskapsprogrammer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Kom i gang

Kvier seg ikke lenger for å sende faktura

Centiga skal være enkelt og intuitivt for alle å bruke, også for de som ikke har noen utdanning eller erfaring med økonomi og regnskap.

– Tidligere måtte jeg regne ut momsen på produktene selv da jeg skulle fakturere kunder, men nå gjør Centiga det for meg. Det er veldig deilig, forteller Løvik.

Før kviet Løvik seg for å sette seg ned ved kjøkkenbordet og finne frem alle papirer og kvitteringer, og klippe, lime og skrive inn alle fakturaene. Med det nye økonomisystemet har dette blitt bedre.

– Det beste med Centiga er at jeg kan sitte i Stresslessen min og føre inn fakturaer og regnskapet fortløpende, uten at jeg trenger å psyke meg opp til det, forteller Løvik.

Har fått bedre oversikt med nytt økonomisystem

– Jeg sparer både tid og penger ved å bruke Centiga. Og det er kjekkere og lettere å sende inn fakturaer i systemet, enn å måtte regne ut ting som momsen selv, sier Løvik.

– Jeg har absolutt fått bedre oversikt over økonomien i det nye økonomisystemet, og jeg liker veldig godt de ulike rapportene som man kan kjøre, forteller Løvik.

Har du lyst til å prøve Centiga? Opprett en gratis konto og lag faktura på 2 minutter.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis