Wladimir Sabando er ikke typen som hviler på laurbærene. Ved siden av jobben som treningskoordinator i HR-avdelingen til et større oljeserviceselskap driver han egen bedrift.

36-åringen er DJ og bruker fritiden på å spille house- og loungemusikk ved steder som Alf & Werner, Arkivet Nattbar og Sumo Restauranter.

– Jeg har jobbet som DJ i over 10 år. Musikken er en hobby som med tiden er blitt en hyggelig bigeskjeft, sier han.

Var lei «smør på flesk»

Tidligere brukte Stavanger-DJen et av markedets mest brukte fakturaprogrammer.

– Her måtte jeg betale månedsleie og en kostnad pr. faktura jeg sendte. Det ble for mye.

Han ble derfor glad når han oppdaget fakturasystemet Centiga. Her lager han gratis faktura og holder oversikt over betalingsstatus på sendte regninger.

I Centiga koster ikke fakturering eller regnskap noen ting. Jeg betaler kun for tilleggstjenester jeg faktisk bruker. Det passer meg perfekt!

Litt om Centiga

Centiga er Norges første gratis faktura og regnskapsprogram. Systemet er enkelt å bruke og skiller seg fra andre regnskapsprogrammer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Kom i gang

Kundene forventer EHF-faktura

Flere av Sabandos kunder forventer at faktura sendes i EHF-format.

Det betyr at fakturaen sendes digitalt og automatisk legges inn i bedriftens økonomisystem.

– Når jeg lette etter et rimeligere fakturaprogram vurderte jeg naturligvis giroblanketter og Excel-maler, men det hadde ikke kundene mine akseptert, forklarer Sabando.

– De er seriøse bedrifter som forventer EHF-faktura. Derfor er jeg veldig glad for at man kan lage gratis EHF-faktura i Centiga, legger han til.

DJ som deler erfaringer om Centiga regnskapsprogram

LOUNGEMUSIKK: Sabando har spesialisert seg på loungemusikk. Han spiller musikk ved flere av Stavangers mest populære utesteder som Sumo Restauranter og Alf & Werner.

Excel-kaoset forsvant

I Centiga samles alle fakturerte inntekter inn i pene rapporter som Sabando kan bruke til å fylle ut Skattemeldingen og Næringsoppgave 1 én gang i året.

– Jeg liker hvordan Centiga hjelper meg å holde god oversikt. Det gjør at jeg bruker mindre tid i knotete Excel-ark, som igjen gjør at jeg kan bruke mer tid på ulike oppdrag.

Er det noe annet du ønsker å trekke frem?

– Ja, jeg synes det er veldig bra at man kan få hjelp av en regnskapsfører i chat. Det gjør at jeg kan følge meg trygg på at jeg får god rådgivning om jeg «står fast» i et regnskapsteknisk spørsmål.

Har du lyst til å prøve Centiga? Opprett en gratis konto og lag faktura på 2 minutter.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis