Hvor finner jeg EHF nummer?

De fleste fakturaprogram sjekker automatisk om kundene dine kan motta EHF-faktura når du taster inn deres organisasjonsnummer. Slik er det også i Centiga.

For å kunne motta EHF må bedriften være registrert i ELMA-registeret. Dersom den er det, vil faktura som sendes til selskapet automatisk havne i regnskapsprogrammet deres.

Prøv et gratis fakturaprogram

Slik sjekker du om bedriften er registrert i ELMA

For å kontrollere at bedriften din er registrert i ELMA, må du logge deg inn på Anskaffelser.no.

Her kan du søke om ditt selskap er registrert i ELMA og se hvilket aksesspunkt som blir benyttet for å sende/motta EHF-faktura.

Ikke registrert? Slik gjør du det

Med fakturaprogrammet Centiga kan du sende EHF til ELMA-registrerte bedrifter helt gratis.

EHF kan enten aktiveres når du oppretter en konto, eller i Centiga Store.

Merk: Hvis du tidligere har brukt et annet regnskapsprogram til å motta EHF, må du først avregistrere EHF i dette systemet. Det gjør du ved å kontakte din tidligere systemleverandør og be de avregistrere deg.

Send gratis EHF-faktura

Kostnaden ved å utvikle et aksesspunkt er er små. Derfor mener vi at det å sende og motta faktura bør være gratis.

Derfor har vi laget et system hvor du kan sende og motta EHF helt gratis:

Kom i gang med Centiga nå

Mange fordeler med gratis fakturaprogram

De åpenbare fordelene med at vårt fakturaprogram er gratis er jo ganske så selvforklarende. Men med et fakturaprogram hos Centiga har vi og lagt opp til flere god løsninger som vi mener at du som kunde vil dra nytte av over tid.

Vi har blant annet en gratistjeneste som heter «Fakturaadministrasjon». Ved å aktivere denne, vil vår partner Intunor Finance sørge for at kunder som ikke betaler i tide får SMS og epost hvor det oppfordres til betaling før saken eventuelt blir sendt til Inkasso.

Et annet produkt i systemet er «Fakturasalg». Det innebærer av vår partner Svea sender deg penger med en gang du har laget din faktura. Svea vil da følge opp kunden din med tanke på innfordring av fakturaen. Den åpenbare fordelen med dette produktet er at du får raskt penger på konto og bedre likviditet.

Klikk her for å lese mer om vårt gratis fakturaprogram

5 grunner til å velge Centiga

TIPS: I Centiga er regnskap og fakturering helt gratis. Etter at du har opprettet en bruker kan du lage din første faktura. Systemet gir deg naturligvis god veiledning.

Du kan også kjøre lønn i systemet. Enkel banktilkobling sørger for en smertefri prosess.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis