Sparer mye penger på billig regnskapsprogram

Når man leter etter regnskapsprogram kan det være fristende å velge det første og beste, men dersom man velger riktig system kan man spare mye penger.

De ledende systemleverandørene innen økonomi og regnskap øker prisene flere ganger i året. Det har medført at stadig flere mindre aktører lanserer billigere, nettbaserte regnskapsprogrammer.

Tall fra Centiga viser at små bedrifter sparer inntil 75 prosent på å velge riktig økonomisystem.

Billig kan være best

Det er nærliggende å tro at lav pris går på bekostning av funksjonalitet og kvalitet, men i systemsiden av regnskapsbransjen er ikke nødvendigvis riktig. De rimeligste og enkleste regnskapsprogrammene har nemlig all funksjonaliteten små og mellomstore bedrifter trenger.

Kundene er også fornøyde. Centigas gratis regnskapsprogram får 4,6 av 5 mulige stjerner i Google. Det er nok en medvirkende årsak til at over 4.000 bedrifter har flyttet regnskapet til Centiga det siste året.

Les også: Regnskapssystemer som koster lite

Regnskapsprogram med gratis faktura og regnskap

Centiga tilbyr gratis faktura og regnskap. Systemet tjener kun penger på fornøyde kunder som velger å aktivere betalte tjenester som lønn og billig regnskapsfører.

For 0 kr får du et nettbasert regnskapsprogram som er enkelt og intuitivt. Systemet brukes av alt fra små enkeltmannsforetak til større regnskapsbyrå.

I Centiga kan du enkelt sende inn oppgaver via Altinn og betale regninger med bankintegrasjon.

Markedets ledende regnskapsprogrammer tjener gode penger. De rimeligere aktørene som tilbyr billige regnskapsprogrammer aksepterer lavere marginer og satser på et høyere volum

Samtidig tar billige regnskapsprogrammer ofte betalt for tilleggstjenester som uansett koster penger hos de største aktørene.

Du kan lese mer om Norges første gratis faktura- og regnskapsprogram her.

Billigste regnskapsprogram

Pr. juli 2021 er Centiga Norges billigste regnskapsprogram.

Systemet har en forretningsmodell som baserer seg på at virksomheten alltid skal være bransjeledende på pris og brukervennlighet.

Centiga lønner seg for alle typer virksomheter. Jo flere fakturaer du sender, desto mer sparer du. Det skyldes at systemet ikke har transaksjonspriser, som de fleste andre regnskapsprogrammene på det Norske markedet.

Hvilket regnskapsprogram bør jeg velge?

Du bør teste flere regnskapsprogrammer før du tar et endelig valg. De fleste Norske regnskapssystemene tilbyr en gratis prøveperiode.

Slik velger du regnskapsprogram:

  1. Finn ut hvilke systemer som er rimeligst for din bedrift: Avdekk hvilke moduler og funksjonalitet du trenger og gjør et estimat for antall faktura du skal sende og regninger du skal bokføre. Bruk selskapenes prisliste til å beregne prisen for din bedrift.
  1. Opprett en prøvekonto: Valget ditt kan ikke kun basere seg på pris. Derfor må du også teste systemene.
  1. Velg systemet som er best: Basert på en vurdering av pris og brukervennlighet velger du systemet som best passer dine behov.
Opprett gratis Centiga-konto nå

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis