Programvarehuset Centiga satser mot nye segmenter og vil nå bli bestevenn med regnskapsbyråene.

– Første dagen i ny jobb har vært veldig spennende. Jeg gleder meg til å komme i gang og være med på å videreutvikle Centiga mot nye kunder, sier Korslund.

Frir til regnskapsbyråene

Korslund skal jobbe mye ut mot regnskapsbyråene og innfri deres ønsker til ulike funksjoner i systemet. Samtidig skal hun bygge gode relasjoner med partnerne våre og skape vekst innenfor partnerapparatet til Centiga.

– Jeg skal være med å kravstille og utvikle nye produkter basert på tilbakemeldinger fra partnerapparatet til Centiga, bygge opplæringsmetodikk mot byråene, og hjelpe de å lykkes med Centiga, forteller Korslund.

Tidenes yngste styremedlem i Regnskap Norge

Den autoriserte regnskapsføreren har vært i bransjen siden 2013, og har rukket å opparbeide seg mye ledererfaring. Hun har tidligere vært teamleder og avdelingsleder i Adacc og Intunor. I tillegg er hun det yngste styremedlemmet noensinne i Regnskap Norge. Korslund satt i styret i fire år (2017-2021), og var også med å stifte U35, en nettverksgruppe for unge regnskapsførere.

Med erfaring som tidligere regnskapsfører skal hun være den som forstår regnskapsføreren i byrået.

– Det er veldig spennende å nå gå over til IT-delen ved regnskap, samtidig som jeg tar med meg all kunnskapen og forståelsen som regnskapsfører til våre kunder, sier Korslund.

Litt om Centiga

Centiga snur opp ned på regnskapsbransjen ved å lansere Norges første gratis økonomisystem. Vi skiller oss fra andre regnskapssystemer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Brukerne betaler kun for ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Bli kjent med Centiga

Kolbotn-jenta er klar for nye utfordringer

– Jeg går nå bort fra den fine, gode bransjen, men uten å forlate den. Selv om jeg nå skal jobbe i et Software-selskap, kommer jeg fortsatt til å jobbe med regnskap, sier Korslund.

De siste årene har det eksplodert med skysystem-leverandører og sluttkunden har større frihet enn tidligere til å velge det systemet han eller hun selv ønsker.

– Centiga har et kjempepotensial, og spesielt når vi nå begynner å satse ut mot byråene, sier Korslund

Daglig leder i Centiga, Anders Skjetne, har store forventninger til Centigas nye partneransvarlig.

– Jeg er kjempeglad for å få Thea med på laget, og er sikker på at hun vil være med på å ta Centiga til nye høyder. Med hennes erfaring har hun en unik forståelse for regnskapsførerne i byråene som vi ønsker å nå ut til, sier Skjetne.

Lyst til å jobbe hos oss? Ta kontakt med daglig leder Anders Skjetne på [email protected].

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis