De siste to måneden antallet bedrifter som benytter tjenesten «chat med en ekspert» i Centiga eksplodert. Nå tar Stian Andersen over hovedansvaret for tjenesten. Han er autorisert regnskapsfører med over 15 års erfaring.

Jeg har prøvd med litt som regnskapsfører i chat i noen uker nå, og jeg digger det! Her blir jeg godt kjent med Centigas kunder og deres utfordringer. Nå gleder jeg meg til å ta over ansvaret for denne fantastiske tjenesten.

Chat med en ekspert er Centigas tilbud for næringsdrivende som gjør regnskapet selv. Her får bedrifter ubegrenset veiledning fra en autorisert regnskapsfører om hvordan de skal løse regnskapstekniske utfordringer i chat mellom 9 og 16.

Aktiver appen for 199 kr/mnd i Centiga Store →

Dette lurer kundene på

Andersen forteller at de fleste spørsmålene som kommer inn i tjenesten knytter seg til kontobruk og MVA. Hvordan bokføre bilag, periodisering og avskrivning er også gjentagende temaer, forteller regnskapseksperten.

Det er noen spørsmål som går igjen. Mange vil kontrollere om dem bruker riktige kostnadskontoer, mens andre lurer på hvordan de leverer inn MVA-oppgaven.

Dette er spesielt relevant nå som de fleste snart skal levere årsregnskapet og skattemeldingen.

Regnskapshjelp for små bedrifter: «Chat med en ekspert» er en av Centigas mest populære tilleggstjenester.

Norges billigste regnskapsfører?

Tjenesten er rådgivende og ikke utførende. Det betyr at du blir forklart hva du bør gjøre, men at du må gjøre jobben selv. Tjenesten koster 199 kroner i måneden.

– Centiga var det første systemet som hadde en slik tjeneste. Vi er opptatt av at bedrifter i alle størrelser skal få hjelpen og veiledningen de trenger. Tanken er at brukerne etter hvert skal bli så gode i regnskap at de ikke trenger tjenesten.

Bedrifter som gjør regnskapet selv anbefales chat med en ekspert, mens andre bør finne en dedikert regnskapsfører som gjør jobben for dem blant Centigas over 30 partnere i hele landet.

Trenger du hjelp med regnskapet ditt? Aktiver appen Chat med en ekspert i Centiga Store.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis