Send faktura på 1-2-3

I Centiga er det superenkelt å lage fakturaer: Skriv rett inn i regningen og send i hvilket format du vil.

Både privatpersoner, ENK og AS kan bruke vårt fakturaprogram til å lage fakturaer. Alle fakturaene lagres i systemet, slik at du enkelt kan hente ut bilagene når du trenger det eller kopiere det neste gang du skal sende en regning.

Slik lager og sender du faktura i Centiga:

  1. Registrer deg i Centiga Faktura
  2. Velg Salg → Opprett ny faktura
  3. Følg instruksene i den interaktive veilederen
  4. Trygg «Send Faktura»

God oversikt og rask betaling

Alle faktura som sendes blir lagret i et oversiktlig fakturabibliotek. Her får du oversikt over når faktura er sendt og om de er betalt (krever KID-nummer).

Du kan også aktivere automatisk betalingsoppfølging, som gjør at betalingspåminnelser blir send til kunder som ikke betaler i tide. Med denne tjenesten aktivert får du pengene raskere på konto.

Penger på konto innen 24 timer

Dersom du har lyst til å få betalt for faktura du sender raskere enn betalingstiden du har gitt kundene dine, kan fakturasalg være en løsning.

Med fakturasalg (en tjeneste levert med Svea Finans) får du penger på konto innen 24 timer. Kredittinstitusjonen tar en liten provisjon for tjenesten. Man får normalt utbetalt inntil 98 prosent av fakturabeløpet.

Fakturaprogram enkeltmannsforetak

Centiga er et nettbasert system. Det betyr at du ikke trenger å laste ned noe programvare for å sette i gang med faktureringen.

Vi sørger også for at systemet til enhver tid er oppdatert og lager fakturaer i tråd med gjeldende lover og regler.

Systemet roses for sin brukervennlighet og får 4,6 av 5 mulige stjerner av kundene. Derfor velger stadig flere enkeltmannsforetak vårt fakturasystem.

Automatisk fakturautsendelse

I Centiga kan du legge faste faktura til automatisk utsendelse. For eksempel kan treningssentre legge opp til at medlemmene faktureres én gang i måneden.

Tjenesten heter abonnementsfakturering og er helt gratis.

Prøv gratis i 30 dager

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis