Uni Economy vs PowerOffice Go

Både Uni Economy og PowerOffice Go er gode økonomisystemer og passer bra for deg som ønsker å føre regnskapet selv.

For å få en rask oversikt over de to ulike regnskapsprogrammene kan du se på tabellen under. Her ser du prisen på de ulike systemene og hvilke tjenester de tar betalt for.

PowerOffice Go Visma eAccounting Centiga
Månedsavgift 250 kr/mnd 463 kr/bruker i måneden Gratis
Transaksjonskostnader 7 kr pr. inn- og utgående faktura, 3 kr pr. for andre bilag 3 kr pr. EHF-faktura,
4.50 kr pr. eFaktura,
0.50 kr pr. innbetaling
Ingen
Lønn 100 kr/mnd + 35 kr/ansatt 526 kr/mnd per ansatt 99 kr/mnd
Timeregistrering 100 kr/mnd + 50 kr/bruker 315 kr/mnd per bruker Gratis

Det kan også være lurt å vurdere et gratis regnskapsprogram, dersom pris er viktig for deg. I Centiga er fakturering og regnskap helt gratis, og lønn koster 99 kroner i måneden.

Få ditt gratis regnskapsprogram →

Disse funksjonene får du i PowerOffice Go

I PowerOffice Go får du all den funksjonaliteten du trenger for å kunne føre regnskapet ditt selv. Her må du betale for en grunnpakke, Regnskap og faktura, også kan du legge til de ekstratjenestene du selv ønsker.

Du får blant annet disse funksjonene i PowerOffice Go:

 • Faktura
 • Lønn
 • Timeregistrering
 • Ferie og fravær
 • Rapporter
 • Kassesystem
 • Purring og inkasso
 • Årsoppgjør

Systemet har et enkelt og intuitivt grensesnitt, og ser slik ut:

PowerOffice Go system

Husk at du kan prøve et gratis regnskapsprogram før du eventuelt velger PowerOffice Go. I Centiga er fakturering og regnskapsføring helt gratis og det er ingen månedsavgift.

PowerOffice Go pris

PowerOffice Go har en fast månedspris på 250 kroner. Dette inkluderer regnskap og faktura, deretter må du kjøpe tilleggstjenester dersom du har behov for det.

Hvis du har ansatte og skal utbetale lønn, koster dette 100 i måneden for første ansatt, og deretter 35 kroner ekstra per ansatt.

Systemet tar også betalt for transaksjoner, og alle inn- og utgående fakturaer koster 7 kroner per stykk. Andre bilag koster 3 kroner per faktura.

Prøv et gratis regnskapsprogram

Disse funksjonene får du i Uni Economy

I Uni Economy får du mange av de samme funksjonene som i PowerOffice Go. Økonomisystemet passer fint til små- og mellomstore bedrifter.

Her betaler du en fast månedspris på 463 kroner per bruker, og deretter kan du kjøpe de tilleggstjeneste du har behov for.

Uni Economy skal gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver. Gjennom mobilappen kan du enkelt fakturere og betale direkte etter at handelen er utført.

Systemet ser slik ut:

Uni Economy pris

Den månedlige avgiften for regnskapssystemet er 463 kroner per bruker. Deretter betaler du for de tilleggstjenestene du ønsker.

Dersom du skal kjøre lønn, koster dette 526 kroner per bruker i måneden. Timeregistrering koster 326 kroner per bruker, og registrering av selskap koster 50 kroner per selskap i måneden.

Før du velger et økonomisystem som koster flere hundre kroner i måneden, anbefaler vi at du tester ut et gratis regnskapsprogram. I Centiga er fakturering og regnskap helt gratis, og uten transaksjonskostnader. Lønn koster 99 kroner i måneden.

Regnskap Norges prisundersøkelse

Rett før jul publiserte Regnskap Norge en undersøkelse der de så på regnskapsprogrammenes priser og brukervennlighet.

På rangering av gjennomsnittspris som en bedrift må betale hver måned for økonomisystemet, har systemene følgende priser:

 • Centiga: 163 kr
 • Uni Economy: 254 kr
 • PowerOffice Go: 520 kr

PowerOffice Go eller Uni Economy?

Det kan være vanskelig å velge økonomisystem, og begge de to vi ser på i denne artikkelen er gode alternativer for deg som ønsker å føre regnskapet ditt selv.

Både PowerOffice Go og Uni Economy ligger I det øvre prissjiktet. Husk at du kan prøve et gratis økonomisystem uten månedskostnad eller bindingstid, før du eventuelt velger et som koster penger.

Begge de to systemene har flere av de samme funksjonene. Det er viktig at du ser på hvilke moduler som er viktig for deg og hvor mye disse koster hos de to leverandørene når du skal velge regnskapsprogram.

Lyst på et gratis regnskapsprogram? Kom i gang med Centiga.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis