Programvarehuset Centiga tilbyr et skybasert økonomisystem som gjør det enklere og rimeligere å drive bedrift. Virksomheten tror på «læring ved prøving og feiling» og ønsker å bygge et sterkt kompetansemiljø innen markedsføring og ledelse.

– Første uken i ny jobb har vært veldig lærerik. På fem dager har jeg vært igjennom intensiv kursing i Content Marketing, SEO og utarbeidelse av nettsider, samtidig som jeg har fått testet ulike analyseverktøy og publisert innhold i SOME, forteller markedskoordinator Martine Barkved Næss.

Nyutdannet, men langt ifra uerfaren

Selv om Barkved Næss nettopp er ferdig med masteren i Strategisk Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI, har hun en CV som imponerer.

Oslo-jenta har nemlig deltatt i en rekke traineeprogrammer og internships de siste årene.

Ved siden av studiene har hun blant annet vært engasjert i selskap som Orkla, Gjensidige og Microsoft.

Frihet til å eksprimentere

Barkved Næss oppdaget stillingen i Centiga ved en tilfeldighet. Når hun klikket seg inn på annonsen, var hun ikke i tvil.

– Centiga søkte etter en ung og nysgjerrig person, som ville være med på å utarbeide en markedsstrategi hvor man tok i bruk nye og spennende fremgangsmåter for å løfte salget. Dersom en metode eller et verktøy ikke fungerte, skulle man droppe det og prøve et nytt et.

– Det passet meg perfekt. Jeg liker å se at tingene jeg gjør har en positiv effekt. Om det ikke fungerer, prøver jeg på nytt med en annen fremgangsmåte.

Ansatthistorie Centiga Regnskap og faktura

FORNØYD: Markedskoordinator Martine Barkved Næss skal bli en mester på innholdsmarkedsføring.

Sosiale medier og SEO

Centiga ønsker å bygge sterke profiler innen digital markedsføring ved gi nyutdannede tidlig ansvar.

Barkeved Næss vil blant annet være ansvarlig for selskapets SOME-strategi og optimalisering av konverteringsgrad på nettsiden.

– Jeg ser frem til å bygge helt nye kampanjer som løfter tilfanget av nye kunder enda et hakk.

– Det blir spennende å gjøre små «tweaks» på bedriftens innhold og se hvilken konsekvens de får. Samtidig ser jeg frem til å bygge helt nye kampanjer som løfter tilfanget av nye kunder enda et hakk.

Den nye markedskoordinatoren ser også frem til å jobbe med å ta Centiga til nye høyder i Google med en kombinasjon av godt innhold og arbeid med SEO.

– Hvem sier vel nei takk til gratis trafikk, spør hun retorisk.

Litt om Centiga

Centiga snur opp ned på regnskapsbransjen ved å lansere Norges første gratis økonomisystem. Vi skiller oss fra andre regnskapssystemer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Brukerne betaler kun for ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Bli kjent med Centiga

– Spennende forretningsmodell

Centiga tilbyr Norges første gratis faktura- og regnskapsprogram. Forretningsmodellen baserer seg på at fornøyde brukere abonnerer på tilleggstjenester som lønn og regnskapsfører i Chat.

– Det er gøy å jobbe hos en utfordrer med en «frisk» forretningsmodell. Slik det er i dag, betaler bedrifter for å sende faktura i et program dem allerede betaler for. Det tror jeg ikke varer lenge.

Lyst til å jobbe hos oss? Ta kontakt med daglig leder Anders Skjetne på [email protected].

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis