Fordelene med nettbasert regnskap er mange. Dette er de 3 viktigste:

1. Alltid oppdatert med regnskap på nett

Manuell oppdatering av ditt system, versjonsoversikt og konsulenter som oppgraderer programvaren for deg er så 1999. Du slipper kostnaden på server, du slipper å forholde deg til flere leverandører for å drifte dit økonomisystem. Hverdagen din blir enklere og billigere.

Har du lyst på et gratis regnskapsprogram? Les mer om økonomisystemet Centiga

2. Jobb der du måtte ønske

Med regnskap på nett har du alltid tilgang på tallene dine. De fleste systemer tilbyr også mobilvennlige sider eller apper, som gjør at du kan utføre enkle oppgaver i bilen, på toget eller om du er på farten mellom møter. Mer fleksibelt for deg og dine ansatte.

3. Enkelt å komme i gang

Om du velger rett system, skal du klare å sende din første faktura i løpet av få minutter fra du har opprettet en konto i dit preferert skybaserte økonomisystemer. Dersom du ønsker å sende fakturaen via formatet EHF eller e-post, skal og bør dette aktiveres via noen enkle tastetrykk. Du vil da kunne motta og sende fakturaer i formatet EHF, et format som er å foretrekke om du på sikt ønsker lavere regnskapskostnader.

Link til mer informasjon om EHF på Anskaffelser.no

Ikke betal mer enn du må

Still spørsmål til prismodellen når du velger deg et nytt økonomisystem. En ting er de faste månedlige kostnadene som de ulike leverandørene fronter på sine prissider. Men still også disse spørsmålene angående det totale kostnadsbildet når du velger et økonomisystem.

  • Hvor mye det koster å lagre et bilag?
  • Hvor mye koster det å sende en faktura?
  • Hvor mye koster det å sende og motta en EHF?
  • Hva tar banken betalt om jeg aktiverer bank tjenester via dere?

Be altså om en totalkostnad inkludert transaksjonskostnader slik at du vet hva tjenesten vil koste deg i året.

TIPS: Vurderer du å flytte regnskapet til nett? Unngå å betale unødige transaksjonskostnader ved å velge et gratis system. I Centiga er regnskap og fakturering helt kostnadsfritt. Man betaler kun for ekstratjenester som hjelp fra autorisert regnskapsfører og lønn.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis