Forutsigbarhet er noe av det næringslivet liker best. Faste kostnader og liten variasjon i inntektene skaper bedre muligheter for stabil lønnsomhet.

I Norge er det spesielt de store regnskapsskjedene som tilbyr fastpris regnskap. Her har dem kraftige verktøy som hjelper dem å estimere transaksjonsvolumet i bedriften din basert på tall du oppgir, og prisen for andre sammenlignbare selskaper i deres portefølje.

For å hjelpe deg å finne en dyktig regnskapsfører, har vi laget en liste over anbefalte regnskapskontor som tilbyr fastpris regnskap. Vi har også laget en tjeneste hvor du kan be om tilbud fra inntil 3 regnskapsførere med faste, lave priser.

Hvorfor sammenligne tilbud fra flere regnskapsførere? Vel, det er fordi:

 • Det er 100 % gratis og uforpliktende å be om tilbud
 • Du sparer penger når regnskapsførere konkurrerer om ditt regnskap
 • Det tar kun 2 minutter å fylle ut skjemaet

Finn en regnskapsfører med fastpris og se dine pristilbud her:

Få inntil 3 gratis tilbud

7 beste tilbydere av fastpris regnskap

Vi har funnet frem 7 regnskapskontor som tilbyr fastpris regnskap og som har gode tilbakemeldinger fra sine kunder. Alle regnskapskontorene i listen har over 3 ansatte, som betyr at byråene har god tilgjengelighet med lavere risiko for at sykdom vil påvirke din regnskapsproduksjon.

Her er listen over regnskapsførere med fastpris:

Logoen til regnskapsfører Intunor

Intunor

Intunor var tidlig ute med å tilby fastpris regnskap. Selskapet har en priskalkulator på sine nettsider hvor du helt uforpliktende kan be om tilbud.

Finn en regnskapsfører
Info Ikon

OBS! Merk at du aldri bør be om tilbud fra kun én regnskapsfører. Vi anbefaler deg å bruke vår splitter nye tjeneste Regnskapsklinikken. Her kan du få tilbud fra flere regnskapsførere. Få dine 3 gratis pristilbud.

Synega Regnskap

Synega tilbyr fastpris på alle type oppdrag. Virksomheten jobber utelukkende på nett, som betyr at alle møter er digitale.

Finn en regnskapsfører
Regnskapshjelp sin logo

Regnskapshjelp

Regnskapshjelp har flere fastpris tjenestepakker. For en bedrift med 500 bilag/året, koster tjenesten 24.000 kroner. Det gjelder bokføring, avstemminger og innsending av MVA-oppgaver.

Finn en regnskapsfører
Fast Regnskap Ringerike sin logo

Fast Regnskap Ringerike

Fast Regnskap Ringerike har spesialisert seg på regnskap til fastpris. Virksomheten har gode referanser og priskalkulator på nettsiden.

Finn en regnskapsfører
TBE Regnskap Logo

TBE Regnskap

TBE Regnskap på Nesbru selger komplette regnskapspakker til fast og forutsigbar pris. Selskapet har autorisasjon og er medlem av Regnskap Norge.

Finn en regnskapsfører

Noba Consulting

Noba Consulting har ingen bindingstid og lover et prisoverslag på 3 minutter. Virksomheten holder til i Ulefoss og er for tiden 12 ansatte.

Finn en regnskapsfører
Randi Regnskap Logo

Randi Regnskap

Randi Regnskap kom som et friskt pust i slutten av 2021. Virksomheten tilbyr 100 % fastpris regnskap, med system og årsoppgjør inkludert i prisen.

Finn en regnskapsfører

Prismodellene i regnskapsbransjen

Regnskap Norge viser til 5 prismodeller som er vanlige å bruke i regnskapsbransjen:

 • Timebasert: Regnskapsfører fakturerer deg per time den jobber for din virksomhet. Jo lenger tid regnskapsfører bruker, desto mer betaler du.
 • Transaksjonspris: Du betaler per bilag som bokføring, lønnskjøring og MVA-oppgave. Hvis volumet går opp, stiger også prisen.
 • Fastpris: Du bestemmer hva du ønsker tilbud på og regnskapsfører tilbyr en fast og forutsigbar pris. Regnskapsbyrået får et incentiv til å jobbe effektivt og du får mer forutsigbarhet.
 • Hybrid: Man tilbyr ulike prismodeller for ulike typer bedrifter.
 • Verdibasert prising: Regnskapsfører tilbyr tjenester av ekstraordinær kvalitet og oppnår en så god tilfredshet blant sine kunder at de er villige til å mer enn hos andre aktører.

Nysgjerrig på hva regnskapsfører koster din bedrift?

I Regnskapsklinikken får du 3 gratis tilbud fra regnskapsførere

Dette bør inngå i en fastpris

Det er store prisforskjeller blant norske regnskapsførere. Det skyldes blant annet at noen selskaper har bedre merkevarer enn andre, og/eller at byrået kan tilby tjenester andre regnskapsførere ikke kan.

Uansett hvilke selskap du vurderer, er det viktig at du ber om at følgende inkluderes i fastpristilbudet:

 • Systemkostnader
 • Skattemelding og årsregnskap
 • Aksjonærregisteroppgave
 • Lønn og A-melding
Fastpris regnskapsfører som tilbyr regnskap til fastpris ved et regnskapskontor.

Fastpris regnskap kalkulator

Mange regnskapskontor har priskalkulatorer på sine nettsider. Problemet med disse er at de ofte gir deg priser som inkluderer ulike regnskapsaktiviteter, noe som gjør det vanskelig å sammenligne prisen du får i det ene byråets kalkulator mot den du får i en annens.

Derfor er det smartere å bruke en sammenligningstjeneste som Regnskapsklinikken. Her forteller du hva du ønsker tilbud på, mens 3 regnskapsførere svarer deg og gir sine priser.

Alternativt kan du sende en epost til tre ulike regnskapskontor og be dem om å lage en fastpris basert på din spesifikasjon.

Få flere tips i artikkelen «5 tips til deg som vurderer fastpris regnskapsfører» hos Tandem.

Fastpris regnskap for AS

De aller fleste aksjeselskap (AS) velger å sette ut regnskapet sitt til en regnskapsfører.

Dette er tjenestene de fleste velger å abonnere på:

 1. Bokføring
 2. Skatt og MVA
 3. Lønn
 4. Avstemming (lovpålagt)
 5. Skattemelding og årsregnskap
 6. Aksjonærregisteroppgave

Merk at dersom selskapet ditt er veldig lite, kan du oppleve at regnskapshonoraret er uforholdsmessig høyt. Det skyldes at en regnskapsfører må avstemme regnskapet ditt jevnlig, noe du ikke er pliktig å gjøre hvis du fører regnskapet selv.

For disse bedriftene kan det være smart å gjøre regnskapet selv.

Fastpris regnskap for ENK

Selv om mange enkeltpersonforetak gjør regnskapet selv de første årene, er mange tjent med å sette ut jobben til en regnskapsfører.

Dette koster regnskapsfører for ENK:

 • Inntil 50 bilag per måned, uten lønn: Fra 1.300 kr/mnd
 • Inntil 50 bilag per måned, med lønn for 3 ansatte: Fra 2.400 kr/mnd
 • Inntil 100 bilag pr. måned med lønn for 5 ansatte: Fra 3.500 kr/mnd

I tillegg må man betale om lag 4.000 kroner for årsregnskap og skattemelding.

Sett ut regnskapet til en spesialist:

Få tilbud fra 3 regnskapsførere →

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis