Det er enkelt å lage fakturaer. I Centiga kan du lage fakturaer ved å fylle ut en enkel mal. Du kan sende fakturaene som PDF, eFaktura eller EHF. Det er også mulig å printe dem ut og sende per post.

Prøv fakturaprogrammet Centiga →

Faktura mal – hva er det?

Fakturamaler brukes til å lage fakturaer. De inneholder noen tomme felter som må fylles ut før fakturaen er ferdig og klar til å sendes.

I Norge skal fakturaer enten lages i et fakturaprogram eller med ferdignummererte fakturablanketter. Vi anbefaler at du bruker et fakturaprogram på nett.

Hvorfor bruke en mal?

Fakturamaler brukes for å gjøre det enkelt å lage fakturaer. Samtidig hjelper de deg med å sørge for at fakturaen møter myndighetenes krav til form og farge.

Før var det vanlig å bruke Excel- eller PDF-maler, men i dag ligger alt på nett.

Se hvordan du lager fakturaer i malen til Centiga her:

Lag faktura nå →

Gratis faktura mal?

I Centiga kan du sende fakturaer og føre regnskap til en fast lav pris. I vårt Smart-abonnement kan du sende fakturaer som epost, PDF, og EHF uten å betale noe ekstra. Også Standard-pakken tilbyr ubegrenset epostfakturering.

Når du lager fakturaer i Centiga vil kunder og produkter lagres automatisk i plattformen. En annen smart funksjon er automatisk utfylling av felter. Når du skriver inn organisasjonsnummeret til kunden din blir blant annet selskapsinformasjonen deres hentet automatisk fra Brønnøysundregistrene.

Se priser og velg pakke her.

Litt om Centiga

Centiga er et enkelt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter. Her kan du sende fakturaer og føre regnskap helt selv.

  • Støtte mot alle fakturaformater

  • Skriv rett inn i fakturaen, slik at du alltid vet hvordan den ser ut
  • Kopier fakturaer du har laget før

  • Gratis kurs og videoer

Prøv gratis

Velg mellom engelsk og norsk mal

Centiga kan kjøres på både Norsk og Engelsk. Dersom du ønsker å lage engelske fakturaer kan du enkelt endre språket på fakturalayouten direkte i fakturabildet.

Kom i gang med Centiga faktura nå →

Faktura mal PDF

I Centiga kan du sende fakturaer som PDF og EHF. Du velger hvilket format du vil sende i når du skriver inn kundens opplysninger. Fakturaen sendes da til eposten du velger.

I fakturaoversikten kan du også eksportere hvilken faktura du ønsker som PDF.

Har du lyst til å prøve et enkelt og rimelig fakturaprogram? Kom i gang med fakturering i Centiga.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis