Centiga er et brukervennlig fakturaprogram som passer perfekt for små og mellomstore bedrifter som ønsker et enkelt, men kraftig system.

Send fakturaer som PDF, i post eller pr. EHF. Å opprette en konto tar kun 2 minutter og vi kan skilte med noen av markedets mest fornøyde kunder.

Centiga får nemlig 4,7 av 5 mulige stjerner i Google.

Prøv gratis i 30 dager

Hva er faktura

En faktura skal dokumentere at kjøper er forpliktet til å betale for en vare eller tjeneste som han eller hun har kjøpt. Fakturaen må inneholde pris og beskrivelse av varen eller tjenesten, dato og sted, og betalingsbetingelser.

Faktura skiller seg fra en kvittering ved at en faktura ikke bekrefter at varen eller tjenesten er betalt, men slår fast at kjøperen har forpliktet seg til å betale.

Litt om Centiga

Centiga er et enkelt økonomisystem for små og mellomstore bedrifter. Her kan du sende fakturaer og føre regnskap helt selv.

  • Støtte mot alle fakturaformater

  • Skriv rett inn i fakturaen, slik at du alltid vet hvordan den ser ut
  • Kopier fakturaer du har laget før

  • Gratis kurs og videoer

  • Gratis support

Prøv gratis

Gratis fakturering

I Centiga er det enkelt å lage fakturaer. Skriv rett inn i fakturaen og trykk «opprett» – og vipps! Jobben er gjort.

En av fordelene med vårt fakturasystem er at du ikke betaler noe ekstra per faktura du sender som epost eller i PDF-format. Med Smart-pakken er også ubegrenset EHF-fakturering inkludert.

Lag faktura

I Centiga er det enkelt å opprette faktura, også for deg som ikke har erfaring med økonomi og regnskap fra tidligere.

Det første du gjør er å legge inn kunden du ønsker å fakturere, og videre klikker du på «opprett faktura». Legg inn det som skal være med i fakturaen, som beskrivelse av varen eller tjenesten, pris, og forfallsdato direkte i fakturabildet.

Deretter velger du hvilket format du ønsker å sende fakturaen i, og vipps så har du sendt en faktura på få minutter.

5 grunner til å velge Centiga

Hjelpevideoer

For at du skal få en god brukeropplevelse og navigere deg i systemet uten problemer har vi laget en rekke hjelpevideoer der vi svarer på de mest stilte spørsmålene.

I disse hjelpevideoene viser vi alt fra hvordan du bokfører, betaler lønn, og setter opp abonnementsfaktura til hvordan du oppretter åpningsbalanse, og kobler Centiga til Altinn.

Videoene er korte og enkle og følge med tekst og stemme som forklarer hvordan de ulike funksjonene fungerer.

Se alle hjelpevideoene her. 

Interaktiv veiledning

I Centiga får du også gratis veiledning dersom du har behov for det. Våre profesjonelle regnskapsførere hjelper deg gjerne med store og små spørsmål. Du kommer i kontakt med dem enten via Chatboten på nettsiden vår eller via mailadressen nederst på siden.

Øverst på nettsiden har vi også laget et hjelpesenter der du kan finne alle hjelpevideoene og en FAQ med svar på de mest stilte spørsmålene.

I løpet av ett år har 5000 norske bedrifter valgt å flytte økonomien over til Centiga. Alt tyder på at kundene våre er fornøyd da de gir oss 4,7 av 5 mulige stjerner i Google.

Les mer om hva kundene sier her.

Se hjelpevideoen om hvordan du lager faktura i Centiga her:

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis