Bank i Centiga

Med bakgrunn i det nye Europeiske betalingsdirektivet PSD2, gis det mulighet for tredjeparter med konsesjon fra Finanstilsynet, som ZTL, og levere forbedrede betalingsløsninger til en rimeligere pris. For Centiga sine kunder betyr dette:

  • En enkel og digital onboarding til betalingsløsningen som er bankuavhengig. Onboarding koster 250,- og inkluderer 25 betalinger.
  • Betalingene gjøres direkte i Centiga, og du behøver ikke gå gjennom nettbanken for å godkjenne.
  • Det er en sikker løsning hvor du bruker BankID ved godkjennelsen av betalingene.
  • Løsningen er betydelig rimeligere enn bankenes remitteringsløsninger.<
  • Du kan hente din kontoinformasjon direkte i Centiga sin løsning, uten å gå gjennom nettbank.
  • Det vil også bli klargjort for å gjøre rimelige utenlandsbetalinger ila Q1 2021.

Hva koster det?

Har du AS eller ASA kan du bestille tjenesten «Betaling» i «Centigas Store» hvor du umiddelbart kan onboarde ZTLs betalingsplattform og starte å betale fakturaene direkte. Det hele tar kun et par minutter. Kostnaden for onboarding og 25 betalinger koster 250,-. Når du ønsker flere betalinger etter dette kan du kjøpe til etter behov. Se prisliste under.

Bank i regnskapsprogram, prisliste.

I dag finnes funksjonen tilgjengelig for integrasjon mot DNB, SpareBank 1, Sbanken og Handelsbanken, flere integrasjoner er på vei. Forventet lanseringstidspunkt er ila 2-3 uker, hvor vi vil gi nærmere beskjed når tjenesten er klar til å tas i bruk.

I Centiga er regnskap og fakturering helt gratis. Etter at du har opprettet en bruker kan du lage din første faktura. Systemet gir deg naturligvis god veiledning.

Du kan også kjøre lønn i systemet. Enkel banktilkobling sørger for en smertefri prosess.

Høres gratis faktura og regnskap ut som noe for deg?