Lønnssystem

Lønnssystem til 50,-/måneden

· Enkelt og oversiktlig  · Rask kontakt   · Gratis support

Lønn i Centiga

Lønnskjøring kan være en tidkrevende, dyr og komplisert oppgave, men slik trenger det ikke å være.  Ved å bruke lønnssystemet i Centiga får du god oversikt og en enklere arbeidshverdag til en lav kostnad, nemlig 50,- per måned. Du får også rask og gratis support om du trenger det. Centiga er bygd opp slik at avgifter beregnes automatisk og du får ferdige rapporter som viser utbetalingsbeløp til de ansatte og beløp til overføring på skattetrekkskonto. Det er enkelt og oversiktlig. 

Helintegrert lønnssystem

Ha alt på ett sted! Fastlønn, beskatning og personlige trekk er bare noen av flere funksjoner du får i Centigas helintegrerte lønnssystem. Du har også en egen funksjon som ivaretar alle hensyn ved utbetaling av feriepenger og egen funksjon som ivaretar halv skatt på lønn uten behov for manuell jobb.

Kontantstrøm i sanntid

Sikker Lønnsslipp

Sikkerhet er viktig og lønnsslipper er intet unntak. Lønnsslipper sendes ut sikkert og i henhold til GDPR. Den er oversiktlig og gir deg full kontroll på alle hittil verdier løpende gjennom året, slik at du kan føle deg trygg.

Utestående fakturaer og regninger

Flere Funksjoner

funksjoner

Kom i gang gratis, helt uten forpliktelser