Easy Invoices

Gratis fakturaprogram for mindre bedrifter

Lag og send EHF-faktura helt gratis

I faktura- og regnskapsprogrammet Centiga kan du sende et ubegrenset antall godkjente fakturaer helt gratis. Det tar kun to minutter å opprette konto og starte med faktureringen. Derfor er Centiga favoritten til stadig flere bedrifter. 

 

Enkel og effektiv fakturering

Er du på jakt etter et moderne faktura- og regnskapsprogram som er helt gratis? I Centiga kan du fakturere og utarbeidet regnskapet ditt uten kostnad. 

Det er superenkelt å opprette fakturaer. Først legger du inn kunden du ønsker å fakturere, videre klikker du på «opprett faktura». Her kan du velge mellom ulike maler. Norsk fakturalayout er standarden. 

I en faktura er det et lite knippe informasjon som må med. Centiga anbefaler faktura- og forfallsdato, basert på bransjestandarder. Det samme gjelder valuta som enkelt kan endres om nødvendig. Her legger du også inn ordrelinjer og produkter direkte i fakturabildet. 

Centiga hjelper deg å komme i gang med faktureringen. Bruk gjerne vår instruksjons guide oppe i høyre hjørne under «opprett faktura». Med den tar vi deg raskt gjennom hvordan du fakturerer. Du kan enkelt fylle inn informasjon mens guiden kjøres. Se videoen under på hvordan du sender din første faktura.

Vedlegg og beskjed

Centiga legger også til rette for at du kan legge inn en hyggelig beskjed og eventuelle vedlegg til nederst i fakturaen. Alle fakturaer kan forhåndsvises før de opprettes. 

Faktura kan sendes som PDF via epost, eFaktura, eller PDF. Uansett faktureringsmetode er det ingen kostnad knyttet til utsendelse. 

 

Abonnementsfakturering

Abonnementsfakturering er nå mulig i Centiga. Det gjør det enklere for deg som ønsker å fakturere fortløpende periodevis, exempelvis per måned, kvartal eller år for tjenester eller varer. For å bruke abonnementsfakturering går du inn i «Centiga Store» under «Dashboard» i systemet. Der legger du til «Abonnement fakturering», dette er selvfølgelig en gratis tjeneste uansett hvor mange abonnementsfakturaer du ønsker å opprette. Når du skal opprette en ny faktura fra «Fakturaoversikten» får du mulighet til å velge «Opprett abonnement», du finner også funksjonen under «Salg» i menyen.

Automatisk bokføring

Når fakturaen er sendt bokføres den automatisk i regnskapet ditt. Hvilken salgskonto fakturaen bokføres mot avhenger av produktet eller tjenesten du fakturerer for. Kontoene er knyttet til MVA-sats som sørger for riktig momsrapportering. Slik sparer du mye tid med regnskapet. 

Centiga er Norges første gratis faktura- og regnskapsprogram. Her får du all funksjonalitet som er nødvendig for å føre regnskap, med et enkelt guide verktøy som løpende forteller deg hvordan systemet fungerer. 

Systemet gir deg gode rapporter og statistikk, samt ferdig utfylte MVA- meldinger. Du kan enkelt laste opp kvitteringer som bilag. KID sørger for at fakturaer automatisk registreres som betalt når innbetalingen er mottatt. 

Dersom du likevel ikke ønsker å føre regnskapet ditt selv er en av våre partnere naturligvis klare til å ta over jobben. Det er også mulig å invitere inn regnskapsføreren du har i dag. 

 

Selg faktura og få betalt neste virkedag

Mange bedrifter sliter med svak likviditet fordi det tar lang tid før kundene gjør opp for seg. Derfor har vi gjort det mulig å selge fakturaer direkte i systemet. 

Fakturasalg innebærer at du selger fakturaen din til Svea som utbetaler penger til din bedriftskonto raskt etter fakturering. Fordelen med fakturasalg er at du får pengene dine raskt inn på konto og at du slipper å følge opp dårlige betalere. Det skaper bedre likviditet og enklere planlegging.
Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge og gir deg mer tid til å fokusere på drift av virksomheten.
 

Avtale om fakturasalg gjennom Svea Flyt er gratis. Når du velger å selge en faktura tar Svea en prosentsats av beløpet som avhenger av kredittid, kredittrisiko og din bedrifts risikoprofil. 

Les mer om Svea Flyt her. 

 

Betalingspåminnelser og purringer

Du kan også sette opp automatiske betalingspåminnelser pr. e-post uten
kostnad
 via vår partner INTUNOR Finance. Dersom det ikke hjelper følger
INTUNOR Finance opp med videre purringer og inndriving. Tjenesten er gratis og krever kun bruk av KID-nummer.
 

Kom i gang gratis, helt uten forpliktelser

Profesjonelt utseende

Lag profesjonelle fakturaer med
egen logo. Tilpasse informasjonen du
ønsker å vise frem med tekst og
eventuelle dokumenter

Profesjonelle utseende fakturaer

Kreditnota

Lag enkelt en kreditnota på hele eller deler av beløpet, avhengig av om du skal lage ny faktura til kunde eller om kunde skal betale mindre enn opprinnelig faktura. Dette gjøres raskt inne i systemet

Kredittnotater

Fakturasalg

Med Svea flyt aktivert kan du enkelt selge dine
fakturaer og dermed få penger raskt etter fakturering.
Det skaper bedre likviditet og enklere planlegging.
Du velger selv hvilke fakturaer du vil selge

Funksjoner
for å spare tiden din og gjøre livet ditt enklere

Faktura
Faktura

Profesjonell fakturering gjort smart og enkelt

Dashboard
Dashboard

Dashboardet ger deg en visuell oversikt over økonomien

Regninger og utlegg
Regninger og utlegg

Registrer regninger og legg til kvitteringer direkte fra mobilen

Rapportering
Rapportering

Få oversikt over økonomien og bedriftens utvikling

Løpende oppdatering
Løpende oppdatering

Systemet forbedres kontinuerlig med ny funksjonalitet

Altinn
Altinn

Centiga sender og henter det du trenger fra Altinn

Kom i gang gratis, helt uten forpliktelser