Donnelly er en erfaren musiker og er utdannet orkester- og kammermusiker ved det anerkjente musikkinstituttet Barratt Due.

– Jeg har oppdrag både som solist, som en del av min celloduo Duo Cellistica og som teatermusiker. I tillegg har jeg faste elever som jeg underviser hver uke, forteller Donnelly.

Spiller med de største i landet

Musikeren har spilt sammen med blant annet Kringkastingsorkesteret og Den Norske Opera & Ballett. De siste årene har hun også vært cellist i ulike stykker ved Folketeateret, som Les Miserables, The Phantom of the Opera og The Sound of Music.

Frilanseren spiller ofte i bryllup og andre begivenheter.

–Jeg lager celloduo-arrangementer av sanger på bestilling til vielser. Det å kunne levere det absolutt beste produktet til de som hører på, og se at det betyr så mye for dem på en så spesiell dag er veldig gøy, sier Donnelly.

Cellist Cathy Donelly bruker fakturaprogrammet Centiga

FINE TONER: Donnelly spiller ofte i bryllup og andre store begivenheter.

Flere krav til fakturering

Med en økning i oppdrag de siste månedene, etter et år med pandemi, stilte kundene flere krav til fakturering, og Donnelly bestemte seg for å prøve et nytt og gratis faktureringsprogram.

– Noen av kundene mine ønsket å få faktura på EHF, og i økonomisystemet som jeg brukte tidligere kostet dette penger. Derfor byttet jeg til Centiga, der til og med EHF-faktura er gratis, forteller Donnelly.

I tillegg til å imøtekomme kundenes ønsker angående fakturering, er det også viktig for musikeren å ha muligheten til å kunne sende en personlig hilsen sammen med fakturaen dersom hun ønsker å holde kontakten med dem, eller har jobbet mye sammen med dem.

– Når jeg spiller i bryllup jobber jeg mye sammen med brudeparet før selve seremonien, med planlegging av hvilke låter de ønsker. Da er det fint å kunne sende en personlig hilsen sammen med fakturaen, sier musikeren.

Litt om Centiga

Centiga er Norges første gratis faktura og regnskapsprogram. Systemet er enkelt å bruke og skiller seg fra andre regnskapsprogrammer ved at:

  • Fakturering og regnskap er helt gratis

  • Det er ingen systemavgift eller andre skjulte kostnader

  • Vi tjener kun penger på ekstratjenester som lønn og bankintegrasjon

Kom i gang

Ønsket et enkelt og effektivt økonomisystem

Musikeren var ikke fornøyd med sitt tidligere økonomisystem og da hun bestemte seg for å bytte var det viktig at det nye systemet var rimelig og effektivt. Da falt valget på Centiga.

–Jeg kan gjøre absolutt alt i Centiga, og det er gratis. Det tar bare et par minutter å sende faktura, i tillegg sparer jeg penger hver måned, sier Donnelly.

– Registreringsprosessen gikk veldig greit, og det var let å forstå systemet. Jeg brukte ikke mye tid på å sette meg inn i det, forteller Donnelly.

– Bare go for it!

Donnelly har fått god oversikt over økonomien med Centiga, og anbefaler andre som driver for seg selv å prøve økonomisystemet.

– Bare go for it! Det har funket veldig fint for meg, sier Donnelly.

Har du lyst til å prøve Centiga? Opprett en gratis konto og lag faktura på 2 minutter.

Andre leste også…

Kom i gang med Centiga, og utforsk mulighetene ved et enkelt regnskapsprogram for små bedrifter.

Prøv gratis