Regnskapsassistenten

Billig regnskapsfører: Regnskapshjelp til 199,-/måned

· 199,-/måned   · Rask kontakt via chat   · Din team-player i regnskapet 

Regnskapshjelp når du trenger

Er du en våghals som ønsker å føre regnskap selv?
Vi vet at mange velger å føre regnskap selv for å kunne minimere kostnadene i bedriften, vi har derfor laget en hjelpende resurs til deg som ikke har full kontroll, men som er på god vei. Det er vanskelig å føre regnskapet riktig hvis du ikke kan alle lover og regler, vet hvilke fradrag du har krav på og hvor og når du skal føre mva. Og for ikke å snakke om hvor dyrt det kan bli hvis det blir feil.  

Autorisert regnskaps-assistent

Regnskaps-assistenten er en tjeneste til 199,- per måned for deg som fører regnskap selv, men som av og til trenger litt veiledning. Regnskapsassistenten Olga er nemlig tilgjengelig slik at du enkelt kan kontakte henne via chat direkte i regnskapsprogrammet når du trenger litt sparring med en ekspert. Olga er autorisert regnskapsfører som har fokus på små-og mellomstore bedrifter, hun vil passe på at du gjør alt riktig når du er litt usikker og lurer på noe. På denne måten unngår du feil og dyre gebyrer ved feilføring og kan sove godt om natten uten å ha regnskapet hengende over deg. Tjenesten kan du kjøpe i Centiga Store inne i systemet for både «Gratis faktura» og «Gratis faktura og regnskap». Husk at regnskapsprogrammet er helt gratis!  

Hvkan regnskaps-assistenten hjelpe meg med?

Olga har solid bakgrunn med regnskap fra A til Å, hun kan blant annet hjelpe med:Olga-autorisert regnskapsfører. Regnskaps-assistent i Centiga

  • MVA
  • Lønn
  • Pensjon
  • Skattepliktige forsikringer
  • Driftsmidler
  • Periodiseringer av inntekter
  • Periodiseringer av kostnader
  • Periodiseringer av fakturering
  • Kontoføring

Hvem er Regnskaps-assistenten Olga? 

Olga er en autorisert regnskapsfører med lang erfaring med regnskap fra A til Å. Hun er proaktiv og er opptatt av effektivisering, modernisering og prosesser – Hvordan bedrifter fungerer og hvordan de kan gjøre det bedre. Med Olga på laget kan du stole på at du fører regnskapet riktig, og sove godt om natta. 

Olga, hva er ditt beste råd for personer som ønsker å føre regnskapet selv?

«Spør om du ikke vet». 
Jeg har sett bra regnskap og dårlig regnskap. Å gjøre ting når du er usikker kan føre til store utfordringer. Det er lurt å spørre meg for å ikke gjøre feil som medfører mer tidsbruk for å rette opp i. Spør heller en gang for mye enn en gang for lite. Jeg er rett rundt hjørnet, et tastatur-klikk unna, og kan hjelpe deg med tips og veiledning. Les mer om de vanligste feilene når du fører regnskap selv. 

Gratis faktura-og regnskapsprogram

Kjøp Regnskaps-assistenten til 199,-/måned i systemet

Funksjoner
for å spare tiden din og gjøre livet ditt enklere

Faktura
Faktura

Profesjonell fakturering gjort smart og enkelt

Dashboard
Dashboard

Dashboardet ger deg en visuell oversikt over økonomien

Regninger og utlegg
Regninger og utlegg

Registrer regninger og legg til kvitteringer direkte fra mobilen

Rapportering
Rapportering

Få oversikt over økonomien og bedriftens utvikling

Løpende oppdatering
Løpende oppdatering

Systemet forbedres kontinuerlig med ny funksjonalitet

Altinn
Altinn

Centiga sender og henter det du trenger fra Altinn