Projects

Easy prosjekter

Efficiently manage projects and its financials

Administrer prosjektfinansier enkelt

Med vårt prosjektstyringsverktøy kan du enkelt lage nye prosjekter, lage forskjellige oppgaver under hvert prosjekt og tildele budsjett for hver oppgave. På denne måten kan du definere det totale prosjektbudsjettet og spore det nåværende arbeidet som er gjort og angi budsjettet mot hver oppgave. Din ansatte kan sende inn timeliste som definerer antall timer brukt på hver oppgave og prosjekt, noe som hjelper deg å fakturere klienten din deretter.

Administrer prosjektfinansier enkelt

Detaljert prosjektbudsjettering

Få detaljvis oversikt over det totale prosjektbudsjettet. Bor ned til budsjettet som er tildelt hver oppgave for det prosjektet. Få detaljert oversikt over tildelt budsjett, totalt utført arbeid, fakturert og uutfylt arbeid.

Detaljert prosjektbudsjettering

Refunder utgifter relatert til et prosjekt

Kjøper du ting til klientprosjekter og trenger refusjon fra klienter? Ikke bekymre deg, i Easy er det enkelt å gjøre. Når du legger til kjøpsregning, har du muligheten til å velge om du vil belaste dette til klienten eller ikke. Du kan deretter velge et bestemt prosjekt og definere beløpet du vil belaste kunden. Denne detalj kan deretter settes inn på fakturaen mens du oppretter faktura for den klienten som gjør det hele enklere. Nå må du ikke gå glipp av en eneste utgift for refusjon fra klienten.

Refunder utgifter relatert til et prosjekt

Spor live lønnsomhet på prosjekter

Spor live lønnsomhet på hvert prosjekt ved å sammenligne tildelt budsjett med det totale arbeidet som er gjort til nå. Dette gir deg oversikt over om du tjener eller taper på et bestemt prosjekt.

Spor live lønnsomhet på prosjekter

Fakturering av kundene dine
På tid brukt

Din ansatte kan velge prosjekt og oppgave de har jobbet med og hvor mye tid de har brukt. Bruk disse detaljene til å opprette faktura gjør fakturering enklere og opp til merket. Så du ikke går glipp av noe brukt tid på prosjektet for å gjøre det lønnsomt. Du har også en oversikt over hvilken ansatt som jobbet med hvilket prosjekt og hvor mye tid de har brukt på hvert prosjekt og oppgave.

Fakturering av kundene dine På tid brukt

Egenskaper
for å spare tiden din og gjøre livet ditt enklere

Faktura
Faktura

Profesjonell fakturering gjort smart og enkelt

Dashboard
Dashboard

Dashboardet ger deg en visuell oversikt over økonomien

Regninger og utlegg
Regninger og utlegg

Registrer regninger og legg til kvitteringer direkte fra mobilen

Rapportering
Rapportering

Få oversikt over økonomien og bedriftens utvikling

Løpende oppdatering
Løpende oppdatering

Systemet forbedres kontinuerlig med ny funksjonalitet

Altinn
Altinn

Centiga sender og henter det du trenger fra Altinn

Klar til å utforske Enkelt og se hvor vakker regnskap det er.