CRM

CRM

Centiga CRM-verktøy hjelper deg å bygge og vedlikeholde gode relasjoner med kundene dine. Skape bedre kundeservice og øk lønnsomheten gjennom forbedret oppfølging.

I CRM-systemet kan du sende e-postkampanjer med tilpassede e-postmaler, opprette oppgaver og avtaler, og mye mer.
CRM-systemet blir kontinuerlig oppdatert med nye funksjoner for å gi mer verdi for deg og virksomheten din.

Kontakt

Kontakter-modulen er dedikert til å administrere kontaktene dine og for å holde oversikt over all relevant kommunikasjon.

Kontaktvinduet inneholder ikke bare standard kontaktinformasjon, men også relaterte forretningsmuligheter og prosjekter, og det samler også all e-postkommunikasjon.

Administrer potensielle kunder

Denne modulen er ekstremt nyttig for å håndtere alle kundens krav, forespørsler om forslag og forretningsmuligheter. Et vindu på en kundeemne er stedet der salgsrepresentanter holder rede på e-post og telefonkommunikasjon.

E-postkampanjer

Centiga CRM kan kombineres med et e-markedsføringsapplikasjon for å målrette mot de riktige kundene med de riktige produktene og for å analysere ytelsen under en e-postmarkedsføringskampanje.

Over tid kan du bygge opp en forståelse av hva som tiltrekker kunder til produktene / tjenestene dine og hvordan de oppfører seg samtidig som du ser informasjonen i markedsføringsadressen din og på nettstedet ditt. Dette gir deg et veldig kraftig middel til å nå målbrukerne dine og gi dem best informasjon i det beste formatet.

Oppgave og kalender

Enkle CRM-oppgaver gir en enkel måte å lage en påminnelse om noe du trenger å gjøre. De kan brukes som en påminnelse om slike ting som møte, telefon eller innleveringsfrist.

Du kan koble oppgaver til kontakter, eller du kan bare legge til en oppgave som en påminnelse for deg selv. Sett opp den daglige e-posten med oppgaveminningen også for å få en e-post når du har oppgaver.

Kalendervisningen gir deg en måned for måned-visning av alle åpne oppgaver, inkludert de fra spor.

Egenskaper
for å spare tiden din og gjøre livet ditt enklere

Faktura
Faktura

Profesjonell fakturering gjort smart og enkelt

Dashboard
Dashboard

Dashboardet ger deg en visuell oversikt over økonomien

Regninger og utlegg
Regninger og utlegg

Registrer regninger og legg til kvitteringer direkte fra mobilen

Rapportering
Rapportering

Få oversikt over økonomien og bedriftens utvikling

Løpende oppdatering
Løpende oppdatering

Systemet forbedres kontinuerlig med ny funksjonalitet

Altinn
Altinn

Centiga sender og henter det du trenger fra Altinn

Kom i gang gratis, helt uten forpliktelser